Onze werkwijze

Er zijn verschillende modellen robotmaaiers, elke met hun eigen specifieke kenmerken. Een gazon van circa 500m2 kan gemaaid worden door het kleinste model, zodra de oppervlaktes groter worden, zijn er naadloos opvolgende modellen. Ook het koppelen van meerdere robotmaaiers in 1 tuin behoort tot de mogelijkheden.

Om de juiste robotmaaier voor uw tuin te bepalen, zijn er enkele factoren die van invloed zijn:

• Grootte van de tuin

• Mate van gebruikersgemak

• Technische wensen

• Complexiteit van de tuin

• Grassoort en vruchtbaarheid grond

Iedere tuin is uniek

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij voor vele wensen en eisen de ideale oplossing bieden.

Afbakenen

Een goede werking van de robotmaaier begint bij een vakkundige installatie. Elke robotmaaier maait in een gebied wat afgebakend wordt door een speciale perimeterkabel die rondom de te tuin wordt gelegd.

Opladen

Een robotmaaier heeft zijn eigen oplaadstation welke zich op een geschikte plek in uw tuin bevindt, hiervoor volstaat  230 Volt. Er is geen sprake van schadelijke uitstoot en het energieverbruik is buitengewoon laag.

Installatie

Het is nodig om eenmalig alle instellingen van uw maaier correct in te voeren. Dit zijn o.a. tijd, datum en persoonlijke pincode, maar ook specifiekere instellingen welke van toepassing zijn op uw tuin en uw wensen.

Up to date

Door middel van een app op uw telefoon kunt u op elk moment de status van de maaier aflezen. Bij een onverhoopte storing wordt deze direct gemeld. Met de app kunt u ook de instellingen van de maaier wijzigen.